Hej!
 
Denna blogg startades av många olika anledningar. Bl.a. information till nära och kära, till nyfikna, kanske kan den hjälpa någon, som en dagbok, att få skriva av sig (terapi)...
Jag är så tacksam för alla som hör av sig och får så dåligt samvete när man har så fina, varma människor i sin omgivning då man inte har tid och ork att alltidåterkoppla.
Jag hoppas att denna blogg kan hjälpa både mig och de som står vid sidan om och är oroliga. Här kommer jag uppdatera så ofta jag kan om vad som händer. Och tro mig, här händer grejor varje dag så räkna med något eller några inlägg om dagen. Så känn er fria att titta in så ofta ni vill. Det känns skönt att vi kan göra denna tunga resa tillsammans <3
Jag kommer till nästa inlägg börja från dagen, den 26 mars, då vi blev inlagda och sen jobba mig fram till dagens datum. Det har hänt så mycket de senaste 5 veckorna och jag ska försöka sammanfatta allt så gott jag kan!
Och har ni frågor, funderingar, tankar, känslor eller något annat så kör loss i kommentarsfältet så svarar jag er så fort jag får möjlighet.
 
Tack och hej! - Det va allt från mig! (för stunden givetvis)