Vi får väl köra en liten årskrönika för 2015. Vi har varit med om en hel del detta året. Det har varit ett mycket prövande år med lärdom och känslor. Samtidigt som vi aldrig mått så dålig - har vi fått ut det bästa i livet från det: Wilde. Att man kan känna allt samtidigt som man är tom på känslor beskriver verkligen våra 92 dagar på sjukhus. En emotionell storm som man aldrig kan beskriva om man inte är eller varit i den själv. Så jag tänker inte ens försöka.
Wilde har gått från ett döende spädbarn till en liten pojke full av liv. Han rullar, leker med fötterna och skrattar. Han kämpar varje dag och har bevisat att man aldrig ska ge upp. Denna lilla kropp som jobbat så hårt mår nu, på det hela, så bra den kan och hans välmående är värt alla timmar, minuter och sekunder vi lägger på hab, omvårdnad och sjukhusbesök.
Rocky och Troja har växt och blivit experter i sina roller som storasyskon. De tar hand om sin lillebror på ett fantastiskt sätt. Och jag blir så stolt... Stolt så mitt hjärta bultar dubbelslag och mina ögon inte kan låta bli att tåras lite undertiden jag skriver detta. Men det är bara tårar över hur lyckligt lottad jag känner mig.
Björn. Min vapendragare. Min hjärtevän. Mannen som har mitt hjärta: Att vi skulle klara denna pärs så bra tillsammans som vi hittills gjort- gör att jag sitter och high-fivar mig själv just nu och tänker: FY FAN VAD VI ÄR BRA. Vi har i mina ögon bara blivit starkare och bandet i vår familj är snarare ett rep som sitter på ett gammalt tusenårigt fartyg som aldrig kommer gå sönder. Tack för vår resa tillsammans och jag ser fram mot alla de år vi har framöver.
Vi har lärt oss mycket om vänskap och värderingar. Vi har lärt oss mycket om livet. Vi har lärt oss om sorg. Inte bara den med ett sjukt barn, utan den då omvärlden som man trodde fanns där förändras när man inte riktigt själv mäktar med. Men vi har framför allt lärt oss om glädje. Glädje över att få vara vi fem. Glädje över våra vänner, familj som stått vid ens sida genom allt och man önskar man kunde få ge dem världen tillbaka för ens kunna visa lite av sin tacksamhet. Glädje till er bloggen. Alla ni läsare som varit ett stöd. Tack för ni följer oss. Tack för ni skrattat med oss. Gråtit med oss. Kämpat med oss. Nu gör vi 2016 till ett riktigt bra år tycker jag. Gott nytt år och stor kram från oss!